Wat maakt de perfecte professionele audio apparatuur

Professionele audio apparatuur

Veel mensen de grote vraag wat maken de perfecte professionele audio-apparatuur op te nemen thuis. We moeten weten dat volgens sommige iemand, het verschil tussen de opname apparatuur is geluidskwaliteit. Met behulp van een goede kwaliteit hoofdtelefoon, zult u zeker zal veilig zijn van de kleine geluiden die uit uw huis vooral als je net begint uw opname carrière. Een evenwichtige respons is gegarandeerd omdat ons doel is om kant en klare betaalbare setups te leveren die uit elkaar kunnen worden gehaald of gemakkelijk weer kunnen worden opgebouwd. Wij baseren onze aanbevelingen op een brede waaier van persoonlijke ervaringen en verstrekken deskundige getuigenissen over hoe wij de opnamen tot stand hebben gebracht.

Ons Turnkeynergiment is een van de meest dynamische en succesvolle bekabelingsopstellingen die er bestaan en wij kunnen de opstelling zeker aanpassen aan uw exacte vereisten. De hubcap verbetert het vermogen van de versterker om van eind tot eind te koppelen met zeer weinig bekabeling. Het resultaat is een heldere en stemmige toon met nul vervorming en onze bekabeling gebeurt met gewone kabelklemmen en veel ellebogen, elke keer weer.

Onze Rainbow bekabeling setup is HOT en we gebruiken de Nickel Coated Teles rond dezelfde tijd dat we de Nickel Coated Shure microfoons gebruiken (keyboard en vocal mic), de kabels zijn vernikkeld en we gebruiken Dedicated Gold Singles. Het resultaat is een super cool optreden.

Onze microfoons zijn Shure SM57s( pin onderscheidbaar), Contrack taiko( poppen, drumkits en zangmicrofoon), Neumann U87s en dergelijke en op het gebied van video hebben we ook de Neumann U87. De drummers rage is de Piper Leadhorn; hij ziet er cool uit, maakt het geluid strakker en het is een geweldige drum mic voor zowel opname als mixage.

Soms kunnen de snare drums een beetje lastig zijn. Ze hebben een lastig geluid dat vaak een beetje een mysterie is over hoe je ze moet vangen. In het begin zijn ze moeilijk te vatten vanwege het volume en hoe hoog je je versterker zet. We hebben het soms moeilijk om het snaredrumgeluid te pakken te krijgen als we de drums tracken, vooral als het volume het grote probleem is. Er zijn veel variabelen die je moet vastleggen en het is niet altijd gemakkelijk, maar het is zeker het proberen waard.

Als je niet kunt beslissen welke microfoon of microfoons je wilt gebruiken op je drums, hebben wij het mic/m FX systeem voor jou. Kijk op het drumkanaal op onze website voor meer info over de drumapparatuur die wij aanbieden.

Live geluid

Het hebben van de juiste PA voor uw evenementen is erg belangrijk. Of het nu gaat om een privé-evenement waar één persoon de microfoon hanteert en u oakley cd’s wilt of een concert voor duizenden mensen, misschien kunt u overwegen een set bongo’s of een Romero drumcomputer te kopen. Houd er rekening mee dat de frequentierespons van de drum zal variëren, afhankelijk van de grootte en hoe hard je er met het drumstokje op slaat.

Een geluidscabine zou groot voor kleinere gebeurtenissen zoals Verjaardagsfeesten, Vysitcal vor valentijnsdag en danspartijen en zelfs de Week van de Straatmode zijn aangezien u uw opnamemicrofoon in een cabine kunt plaatsen en uw meisjes hebben die aan de overkant van de ruimte op uw mooie sporen wiegen.

Reflections

Afhankelijk van de grootte van de zaal kan het zijn dat u een enorm PA-systeem nodig heeft voor een getrouwe weergave van het geluid dat u wenst. Soms is dit niet nodig en kan het PA-systeem nog steeds een geweldig idee zijn, vooral als u een grote fan van muziek bent.

Ken je dat meisje dat met haar hoofd bonkt en nog eens bonkt elke keer als ze die enorm klinkende muziek hoort? Weet je nog of je haar onlangs hebt gehoord? Nu ZAL je een publiek hebben van misschien wel honderden of zelfs duizenden mensen die naar je luisteren!

Audacity

Als je het nog niet wist, heb je waarschijnlijk een of andere geluidsgadget voor je computer. Misschien zelfs Audacity voor uw computer. Audacity is een gratis, gebruiksvriendelijke audio editor en splitter. Het werkt goed met Windows en Mac plus je hebt volledige controle over je focus. Je kunt alles doen, van het elimineren van de ruis van je zang, drums, gitaar, bas, en alles daar tussenin.

Computer Audio Opname Kit

Als je je computer gebruikt als je belangrijkste geluidskaart, zul je een geluidskaart willen kiezen die een digitale ingang heeft. Je zult dan in staat zijn om je instrumenten en gitaren aan te sluiten op je computer en alles op te nemen. Zelfs als je niet de zware audio opname apparatuur die bij je computer hoort mee wilt nemen, zul je toch willen profiteren van de mogelijkheid om geluidsgolven te manipuleren.

Een goede kwaliteit computer audio opname kit kan worden opgepikt voor ongeveer $ 300.

Wav Audio

Wav is een ander geweldig gratis programma waarmee je digitale audio kunt maken. Maar dit werkt alleen met Windows gebaseerde computers. Het werkt net zo goed op Mac systemen maar heeft niet zoveel effecten als Audacity.