Wat is een goede DJ’s

dj

Als DJ bruiloft moet je werken of niet volgens je gevoel. Het kan een feest zijn, een bruiloft of een begrafenis. Het kan de meest stressvolle baan zijn die je ooit hebt gehad. Er zijn goede DJ’s en er zijn slechte DJ’s. Zorg dat je altijd in de goede muziek zit en geniet van je werk. Kleed je gepast, bijvoorbeeld als je een jongen bent, draag dan een t-shirt en een spijkerbroek. Als je een meisje bent, draag dan een minirok en een spijkerbroek. Het is altijd beter om overdressed te zijn dan te casual.

Driving Thrus: Dit is een eeuwenoude traditie, terug in de oude Amerikaanse steden waar truckers of chauffeurs blijde tijdingen aan hun klanten zouden bezorgen. Vrachtwagens en greppels zijn godslasterlijke en vieze woorden, die de ontvanger een subliminale boodschap geven dat de volgende boodschap die zij op het punt staan af te leveren, zeer waarschijnlijk over de grootte van hun puist gaat. Je kunt beter een ATV of een brommer nemen en je beste paar gympen dragen. Als je geen ATV hebt, zoek dan een plek waar je er een kunt huren, en als je geen zin hebt om je ATV op te geven, dan kun je gewoon de hele dag rondlopen en zullen er kleine klusjes en commerciële ladingen op je pad worden gelegd.

CDlinguïsten: Vereist is een ESL-certificaat of enkele documenten waaruit blijkt dat u dat hebt, samen met een bewijs van formeel onderwijs.

Beheer van informatiesystemen: Als I.S. manager ben je verantwoordelijk voor het opleiden, ontwerpen en onderhouden van alle soorten computer gerelateerde apparatuur, zoals; PDA’s, software, mainframe, IBM en mainframe computers, samen met PC programmering, besturingssystemen, en mainframe rekenmachine toepassingen. Aangezien computers in bijna alle aspecten van het dagelijkse bedrijfsleven een rol spelen, heeft een I.S. manager een uitzonderlijk oog voor detail nodig en een ongelooflijke coördinatie bij het jongleren met verschillende computersystemen tegelijk.

Enterprisers: Dit zijn de mensen, die als postorderbedrijf werken en de verkoop- en marketinginspanningen voor een aantal bedrijven verrichten met behulp van de website van een bedrijf. Tegenwoordig maken zij gebruik van het internet, zodat de werkplek niet langer een fabriek is, maar een leefruimte waar de klant woont. Zij zullen de kunst leren van het bouwen en op de markt brengen van een produkt, dat van alles kan zijn, van kleding of levensmiddelen tot elektronica of zelfs een filmverhuur.

Computer Programmeren:. het leren programmeren van computers is de taak van computerprogrammeurs. Dit is eigenlijk een geavanceerd werkterrein en deskundigen zijn het erover eens dat uitzonderlijke programmeervaardigheden nodig zijn om succesvol te zijn. De soorten programmering die het vaakst worden gebruikt voor het bedrijfsleven omvatten conversatieprogrammering, die vandaag de dag nog niet is uitgevonden, of wat bekend staat als objectgeoriënteerd programmeren. Een computerprogrammeur moet in staat zijn om gelijktijdig met andere leden van een team objectgeoriënteerde programmeertalen te gebruiken, en moet ook in staat zijn computertaal volledig te begrijpen.

Analist Netwerksystemen en Datacommunicatie: Bij dit type loopbaan gaat het om telecommunicatie datacommunicatie met gebruikmaking van protocollen als IP, TCP, ifications, Tinets, ARPAN, Carrier Sense Strategies enz. Een netwerksysteemanalist moet een zeer bekwaam communicator zijn en in staat zijn alle gegevens te analyseren om te beslissen hoe ze moeten worden getransporteerd.

De drie bovenvermelde loopbanen zijn slechts enkele van de beter betalende loopbanen in de toekomst. En tenzij we in een aariale omgeving blijven, zal de waarde van banen nooit dalen. Met name de eerste twee vakgebieden zijn vakbonden voor het leven!