Hoe word ik een DJ?

dj

Als DJ moet je heel georganiseerd zijn. Je moet vlekkeloze vingernagels hebben. Je mag geen vermoeide ogen hebben. Je moet een prettige persoonlijkheid hebben. Als je een bril draagt, zet die dan af voordat je de interviewruimte binnengaat. Het is niet nodig om hem op te zetten.

Heb ik je al gezegd dat je het meest ongelukkig bent op je we

Geef je nieuwe inzichten en laat je elke week naar 3 of 4 shows kijken die je echt leuk vindt.

Wat ik je vraag te doen is na te denken over wat je voor je plezier doet. Als je op je werk bent, maak dan eens grapjes over je baas, je collega’s, de klanten in het winkelcentrum, het incheckpersoneel, de postbeambte, de directie en je bazen. Wat ik je vraag te doen is plezier te hebben in je werk.

Denk eraan, er is een tijdslimiet voor elke taak. Doe het uitstekend. Als je geen tijd hebt voor meer dan 1 taak per keer, doe het dan zo veel als je kan. Ik ben lui en haat het om extra werk te doen. Mijn baas heeft een hekel aan geduld, feedback en theoken, ja, ik bemoei me met mijn eigen zaken. Als mij gevraagd wordt iets af te maken wat mijn capaciteiten te boven gaat, dan doe ik het helemaal niet. Soms denk ik dat ik mezelf moet opofferen omwille van de anderen.

Beoordeel een show niet op basis van de rating die voor de tienduizendste keer wordt gespeeld. Of rangschikken ze echt de…? Kijk gewoon voor een aantal vermakelijke momenten. Doen ze je denken, jah! Ik vind het leuk. Nog eens tienduizend keer!

Vergeet niet dat ik voor al deze dingen een beloning krijg, net als de anderen.

Vergeet niet mijn URL te bezoeken voor meer information:Djarheddoubles@gmail.com

Een tip zou zijn om op de sociale netwerksites te zoeken en te zien wat anderen over mij te zeggen hebben. Lees het daar en neem nota van de fouten die ik heb gemaakt en de gebieden waarop ik moet verbeteren. Ten tweede is uw feedback het belangrijkste voor mij om te verbeteren.

Fouten maken is een serieuze zaak

Ik heb er een hekel aan om uit het oog te verliezen dat ik promotie heb gekregen “omdat” ik hard werkte en resultaten boekte. Waarom vertel ik je dit allemaal, als je me niet gelooft of vertrouwt? Neem een risico en geloof me, je zult beloond worden.

Geen klop op de deur

raad eens, misschien is er iets mis met je nummer? Moet je het veranderen? Lees mijn andere artikelen voor meer tips over nummer.

Succes is eerlijk spel

reageer op de baas als je het niet met hem eens bent. Meld hem bij de generaals als hij iets doet wat je niet bevalt. Maar, rapporteer hem alleen aan iemand die geen actie tegen je zal ondernemen.

Op een dag, wanneer je een belangrijk persoon in je bedrijf zult worden, wanneer je sterk bent en wanneer je alles hebt geleerd wat er te weten valt over het DJ-zijn, zul je niet verbaasd zijn als je het niet eens bent met je manager of collega’s. Je zult voorbereid zijn en je zult weten hoe belangrijk het is om gerespecteerd en eerlijk te zijn. Op die manier kun je de verlegenheid en het mogelijke verlies van je baan vermijden.