Hoe te inspireren en geïnspireerd te worden

Songwriter

Toen ik op de middelbare school zat, liet een man zijn haar doen door mijn moeder. De naam van de man is analoog aan de naam van de zangeres. De naam van de Man isected%, bottressionist, 395 panicked een staat van paniek, angst en mogelijk paniek voor iemand, kan zijn als de oude hoofdstukken van een grote legende verhaal en gekoppeld aan thesees, thefors, of de vormers. Ik had een intense interesse in muziek en piano maar had geen interesse in muziek als carrière.

Tijdens de middelbare school bleef ik allerlei verschillende piano oefeningen doen omdat ik in de tweede helft van het piano programma van mijn middelbare school zat. Ik kon letterlijk twee of drie vingeroefeningen leren die ik vervolgens gebruikte om te repeteren voor mijn debuut als professioneel pianist. Terwijl ik later mijn solocarrière opbouwde, treed ik nog steeds op als pianist met pianolessen. Door deze ervaring heb ik een paar dingen geleerd.

Ongeveer vier of vijf jaar geleden realiseerde ik me dat en combineerde ik deze les met een interesse in het gezondheidsseminarie en het leren hoe ik mezelf kon inspireren. Ik zeg altijd dat ik erg dankbaar ben dat ik ervoor gekozen heb om songwriter te worden, omdat de muziek zoveel voor me betekend heeft. De muziek is een verlengstuk van mij, mijn ervaringen, mijn worstelingen en mijn geschenk aan de wereld. Nu wil ik leren hoe ik kan inspireren en geïnspireerd kan worden.

transcriptie is essentieel.

Allereerst moet u zich ervan bewust zijn dat transcriptie een essentieel onderdeel van marketing is, vooral voor uw marketing om relevant te blijven als dienstverlener. Als u dat nog niet hebt gedaan, zoek dan een transcriptionist die aan uw behoeften voldoet. Ik transcribeer mijn eigen documenten – inclusief dit artikel – de hele tijd. Ik contracteer iemand om mijn transcriptie te doen en ik vind de juiste transcriptionist die echt begrijpt wat ik aan mijn klanten wil leveren – aan mij en aan alle anderen. Ik waardeer het om een go-to transcriptionist in uw omgeving te vinden die het werk dat u gedaan wilt hebben op een paar niveaus brengt en het voor u uitwerkt. De juiste zakelijke transcriptieschrijver zal ervoor zorgen dat u succesvol bent in uw opnamen.

Dus hoe zit het met online marketing? Klanten aantrekken is altijd mijn doel. Dit moet inhouden dat ik internetklanten help om jou te vinden. Ik heb een blog waarop ik diensten aan cliënten aanbied en online adverteer. Mijn blog is een magneet die mijn doelpubliek aantrekt en ik doe dit via online submits, advertentiecampagnes en het verkrijgen van backlinks. Ik dan gebruik maken van deze aan / groot voordeel mijn klanten die geïnteresseerd zijn in het bewegen vooruit met mij.

Eerst waarde geven is de meest effectieve strategie bij elke vorm van marketing. Veel mensen zijn niet in staat om succesvol zelfpromotie te voeren voor wat ze doen in zijn geheel. Wees reëel over wat het is dat je doet en de service en het vertrouwen dat je op de markt brengt. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt van het weggeven van deze dingen, wordt het gemakkelijker en hoeveel gemakkelijker zul je zijn om van waarde te geven? Hoeveel waarde je geeft zal altijd afhangen van je bereidheid om je in te zetten voor een andere zakelijke mindset? Wees niet bang voor het idee dat je nu genoeg bent om de kost te verdienen met wat je graag doet. Als je gewoon aanbod en winst maakt, dan zal promoten makkelijk voor je zijn. Je kunt verkondigen wat je doet zonder de bijbehorende prijs aan het land alleen te hoeven betalen. Als je consequent authentiek bent en in staat om je boodschap over te brengen, zul je in staat zijn om een voortdurende stroom van tevreden klanten te creëren die ervan zullen houden om bij jou te zijn en zich vertrouwd zullen voelen met je wijsheidsaanbod, elke keer weer. De sleutel hier is echter om jezelf en je werk effectief te positioneren in een arena waar je mensen kunt ontmoeten die geïnteresseerd zijn in wat jij te bieden hebt.

In een bedrijfs-, juridische, verzekerings-, faillissements- of andere omgeving is toegangscontrole voor veel dienstverleners een barrière om hun honorarium in rekening te brengen. Ik heb echter maar weinig cliënten horen zeggen dat het in rekening brengen van het honorarium voor mij de barrière was en niet alleen ben ik dankbaar genoeg om te weten dat mijn werk wordt geleverd met een verwachting van een bepaald soort kwaliteit die al was vastgesteld voordat het contract werd ondertekend en schriftelijk werd vastgelegd toen het werk werd begonnen, maar ik heb er geen probleem mee om het honorarium in rekening te brengen. Ik doe het graag en ik geloof dat het me dat extra vertrouwen en zekerheid geeft in wat mijn werk oplevert. Zeker, ik ben afhankelijk van de cliënt voor de zekerheid en de verzekering dat zij zullen krijgen wat ik hen beloof zonder verrassingen. Maar ik weet dat ik de persoon ben die ervoor kan zorgen dat het project tot hun volle tevredenheid tot stand komt en dan blijft er niets anders over dan een viering van mijn leven en mijn werk, tijd geven aan mijn familie en vrienden vervult me met vreugde, HET belangrijkste deel van mijn leven!

Als ik met dit soort situaties te maken krijg, bekijk ik de deal van drie kanten nul. Ten eerste, de vergoedingen die in rekening worden gebracht – en deze worden door mij in mijn zak gestoken. En, de kwaliteit van het werk en de bereidheid om iets waardevols te bereiken voor elke klant te verliezen voor mijn honorarium.

 

lees meer