Hoe kun je alleen zingen?

Zangeres boeken

Korte beschrijving van de zangmethoden Zelf leren zingen is de gemakkelijkste en goedkoopste manier om te leren zingen. Ademhalingsoefeningen vormen de kern van het zingen. In het oude Griekenland was muziek in de eerste plaats een middel om kinderen te leren de oude Griekse deugden te volgen. De Penseeldans, een voorloper van de huidige muziekwerken, werd gebruikt om kinderen te leren de deugd te volgen. Zingen wordt niet alleen voor het plezier gebruikt. Er zijn veel nadelen aan het niet kunnen zingen. Als je jezelf niet kunt horen, ben je je er misschien niet eens van bewust dat je niet tevreden bent met je geluid. Hier zijn enkele van die problemen:  Toonhoogteproblemeno Gebrek aan bereiko Spelen terwijl zangers pijnlijk zijno Knieën met botteno Niersteneno Lager stembereik Als je jezelf niet kunt horen, ben je misschien jaloers op het geluid van een andere zanger. Schaamte, zeker. Maar als je jezelf gedwongen hebt om te zingen zoals anderen dat doen, klink je waarschijnlijk best goed!

Natuurlijk, mensen die toondoof zijn, kunnen de hoge noten ook niet horen. Maar dat betekent niet dat je geen lang lied kunt zingen. Je moet alleen een beetje harder werken aan je techniek. Zangoefeningen om je bereik en toonhoogte te verbeteren. Dit is de manier om te doen als je goed wilt zingen. Onthoud alleen dat als je je noten verkeerd “hoort”, je ze niet goed hoort. Oefen met een piano of met je stem. o Afzondering, alias “Oefenen onder de douche” Velen van ons schamen zich voor het feit dat we geen goede zangstem hebben. Misschien omdat we vinden dat we niet goed klinken, of omdat we denken dat het waterhuis ons zal ontslaan als we vals zingen. Maar laten we eerlijk zijn, het kan zijn dat je je schaamt voor je geluid, zelfs als je wel een goede stem hebt. Het is gewoon zo dat goed zingen – zelfs als je een goede zanger bent – niet altijd gemakkelijk is om uit te voeren. Hier is een manier om aan je bereik en toonhoogte te werken onder de douche. Kom uit de douche, als het mogelijk is. Wees niet ijdel. Als je een minder dan perfecte toonhoogte hebt, zul je waarschijnlijk niet goed klinken, ook al is je begeleiding perfect. Je moet eraan werken om identiek aan jezelf te zijn. Je hebt misschien een stem die mooier of perfecter is dan een andere. Gebruik die stem voor je grootste doel.

Laat je oren beslissen! Niet alleen moet je talent zo ontwikkeld zijn dat anderen het kunnen herkennen, maar dit is net zo belangrijk: Je moet op je oren kunnen vertrouwen. Je moet erop kunnen vertrouwen dat je zowel muziek maakt als ontvangt van de gave die God je gaf. We hebben allemaal de uitdrukking gehoord: “Eén Schepper ja, één Maker nee.” Als wij God ons geschapen heeft als wezens met een vrije wil, absoluut vrij om ons uit te drukken in onze daden, onze gedachten en onze geest, dan zal Hij ons niet kastijden als we een muzikale carrière ontwikkelen die we aantrekkelijk moeten maken voor anderen. Entertainment is een groter deel van het leven dan de meeste mensen beseffen. Het maakt niet uit waar je in handelt of wat je bereikt, het is goed om wat plezier te hebben, hoe financieel lonend of lucratief het ook mag zijn. Per slot van rekening is je geld voor het huwelijk, zegeningen en Bros. Niet voor je Buffett High Times.

Lees meer

Artiest boeken

Songwriter