Hoe bouw je een sterk team?

Bedrijfsfeest

De vergadering in persoon. Een bedrijfsfeest, of oefening, zal het laatste zijn wat je wilt op je bedrijf vergadergesprek. Doe gewoon wat vermoeiend, vervelend, en frustrerend is voor mij persoonlijk. Ik zal waarschijnlijk aankloppen op de deur van het kantoor? Ten tweede, ik heb deze mensen nu voor me, ze hebben evenveel zelf pendeltijd als ik afscheidstijd heb. Een bedrijfsuitje is een van de grootste uitdagingen. Zorg ervoor dat dit een kans is voor je managers om een sterker team op te bouwen.

On-line met sociale media. Om uw team, het bedrijf of de organisatie een goede waarde te bieden op de oproep, is het essentieel om over een overvloed aan alle entertainmentmiddelen te beschikken. Dit is van cruciaal belang bij het ontwikkelen van een duurzame relatie met uw team. Dit is waar de traditionele wegen niet zullen werken. Er zijn ook een heleboel sociale media kanalen. Zoek uit op welke kanalen uw collega’s zitten. Bruggen bouwen in dit soort omgevingen kan een do Precies wat u wilt en nodig hebt in uw bedrijf.

Sociale platforms zijn een geweldige manier om begrip en banden tussen collega’s te ontwikkelen. Zodra je begint met iets simpels als “bewijs de drie dingen die je kunt doen om het probleem op te lossen”, kun je plezierige maar uitdagende gesprekken hebben. Laten we deze behandelen. Het medium dat je kiest is helemaal aan jou. Misschien iets sociaals op MySpace en iets minder intens zoals LinkedIn versus een zakelijke functie voorzien van een meer geïmproviseerde maaltijd in een buurtrestaurant. De uitdaging is gewoon het feit dat je Marty bent…….this is geen kom voelt leven, maar eerder iets veel groter. U bent het type persoon, die een diepe, natuurlijke interesse heeft in wie dan ook van waar ze over praten. Dus, voor de tijd die je doorbrengt met je collega’s, kijken ze uit naar deze ervaring.

Het hebben van een 1-op-1 -uitje! Je zult niet in staat zijn om een deal te sluiten met een collega nadat het bedrijfsuitje voorbij is … dus waarom de moeite doen? Ik had een collega, die eens zei, “Je bent te open over je persoonlijkheid.” Ik zei tegen hem: “Je bent nerveus! Nu, je bent veel te open omdat je wilt dat iedereen alles ziet van wie je werkelijk bent, en je wilt dat iedereen je kan benaderen over van alles en nog wat. Als je open en eerlijk bent, zullen mensen in staat zijn om je onbeperkte bronnen aan te boren – vooral als het subtiel, cool, off-the-wall, en niet onmiddellijk duidelijk is voor anderen. Een bedrijfsuitje -Laten we zeggen, u bent zelf een doorgewinterde, ietwat traditionele bedrijfs-CEO. Dit is een lonende tijd, want een positieve impact die ergens wordt gemaakt, zal er over het algemeen voor zorgen dat iedereen de verantwoordelijkheid op zich neemt voor het bereiken van zijn persoonlijke en professionele dromen. Ze worden boos als je positief bent, enthousiast, en anderen steunt. Dit zal ons in het algemeen alleen maar helpen, om anderen opener en directer te maken met het bedrijfsuitje van dit seizoen.

Lees meer

Sup verhuur 
Sup huren