Het belang van karakter

Theaterdoeken

. De gordijnen fungeren ook als een veiligheidslijn tegen het bewegende decor. Onze verduisteringsgordijnen voorkomen dat weerkaatsingen van het scherm op het gordijn zelf weerkaatsen. Karakterverdelingen met veel diepte en volledige kleurverzadiging zijn mogelijk door middel van verduisteringen. Ze bestaan uit lange gordijnen in een waaier van tinten, gaande van even donkere tinten tot lichte maar toch rijke kleuren. Stelt u zich een voorstelling voor waarbij de kleur van het gordijn vervaagt tot het punt waarop het theater pikdonker wordt, maar nog steeds vol licht, met verre schaduwen die nog steeds door de gordijnen flitsen. Terwijl de visuele weergave schetsmatig wordt, toont het shot dus een kleurrijk, responsief theater, met een sterk gevoel voor schaal, intimiteit en intensiteit. Verduisterende gordijnen van opvallend grijs en zwart werden ontworpen om de juiste dramatische toon voor theater te creëren.

STARRONETEMPICS SYSTEM: A PRETTY TINY PHD BLOCKADING CURSE UNLEADING THE POWER OF BLACKOUT BLENDERS Als het op “grote ideeën” aankomt, is onze industrie geobsedeerd door oogverblindende effecten, die ook echt werken. Zoals de meeste concepten gaan film, hier zijn een paar badass ideeën die je kunt uitproberen de volgende keer dat je in een theater bent: Isoleer specifieke kleurbanden met artwork prints. Identificeer en signaleer specifieke acteurs met speciale geluiden op hun PA-systemen. Beheer een theater met duizenden schaduwen voor dodelijke actie. Effectenexperts die aan meerdere projecten werken, kunnen een donkere muur recht voor het scherm opstellen, waar zij hun donkere rigs kunnen opstellen en surround sound op een plat scherm kunnen oproepen.  Theater eigenaars kunnen hoezen achter bepaalde zetels schuiven. Zelfs de meest “onrealistische” ruimtes kunnen buitengewoon worden, en theater is daarop geen uitzondering.

Maskerende gordijnen van elegant middernacht grijs, ondoorschijnend zwart, of zwart dat subtiel van tint verandert naarmate het droogt, zijn perfect voor creatieve kunstenaars die willen profiteren van de kracht van levend licht. Onze handelsmerk verzadigde grijstinten zullen uw algemene uitstraling, zoals ontvouwen productie totalen of sociaal geladen thema’s, terwijl het houden van dingen in de realiteit terwijl het helpen om niet overweldigen uw ogen. Maak uw kijkervaring nog unieker met zwarte of zwart-witte filmtoepassingen voor uw masten, generatoren, huid, of elk ander stuk van uw ruimte dat iets echt onnatuurlijks nodig heeft om te bewegen. ONEINDIG GEWELDIGE RUIMTES DIE NIET FIJN HOEVEN TE ZIJN | BACKSTAGE DETAILS | DARKENING YOUR EXPERIENCE | VERDUISTERINGSGORDIJN BESTELFORMULIER We hebben ook een aantal ongelooflijk spannende mogelijkheden voor je om je backstage op de set te verbeteren. Variërend van zakelijke bijeenkomsten tot retraites en speciale producties, er zijn een heleboel dingen die je zult moeten doen – kleurcorrectie verlichting, het vinden van repetitieruimte, het beheren van je rekwisieten en set dressing, en nog veel meer. Die specifieke verantwoordelijkheden zijn allemaal haalbaarder en begrijpelijker wanneer u niet de overweldigende impact van zwart heeft. Onze veelgeprezen stoffen hoezen zijn het antwoord op al die kleine kreukels en de hoofdpijn die vaak gepaard gaan met minder spectaculair uitziende ruimtes. Denkt u dat uw ruimte meer rand nodig heeft? Wij kunnen helpen – onze maskers kunnen zorgen voor een ondefinieerbare, gereflecteerde look met fijne zwartere tinten voor die retro look. Veel van onze stoffen zijn opties om te gebruiken voor ademende kamers, al dan niet aan de zijkant, wanneer het tijd is voor goede ouderwetse ventilatie.

Lees meer

Brandvertragende stoffen