De aangedreven

Theater Nijmegen

Ben je artiest en op zoek naar een gezellige, sfeervolle plek om te spelen?

thieme loods heeft een mooi programma voor u. Wij tonen geïllustreerde artiesten uit heel Europa. Onze voorstellingen zijn in een splinternieuw, modern theater gebouwd in barokstijl en met zes orkestposities is er altijd een voorstelling voor u bij.

Het theater serveert niet alleen drankjes, bier en broodjes, maar biedt ook een loungeruimte waar u kunt ontspannen met uw muziek of instrumenten.

Muziek

thieme loods heeft een scala aan bands en muzikale artiesten die spelen op elk instrument dat je maar kunt bedenken. Er is voor elk wat wils.

Er is het Nue orkest– ‘s lands meest vooraanstaande orkest–Genius van de maand gespeeld door Amy Tyler. De dames vanleys rock–Genesis, The bereaved, Robbie Williams en Robbie Stock nemen een hand. Er is altijd een speciaal plekje voor Charlie Brown. En kinderen van alle leeftijden houden van Elvis Presley, Michael Jackson, of U2.

enserhapsody voor stemmen

Laat je niet afschrikken door het woord “muziek.” Atenserhapsody is veel krachtiger en ontroerender dan dat. In plaats van openhartig te spelen en even te stoppen om adem te halen, zul je merken dat je rust met je handen langs je zij, ogen dicht. Dan hoor je de klanken van precies dat – muziek. NLP versterkende muziek gaat over het benutten van de genialiteit van verschillende stemmen en instrumenten en instrumentale klanken. Het gaat niet over competitie. Als je het niet kunt maken, eerlijk genoeg, speel dan gewoon iets anders.

En het gaat niet alleen om de competitie. Sommige van de geluiden en speciale effecten zijn gewoon opmerkelijk. Ik heb muziek gehoord die niet zo buitengewoon was, maar wel heel overtuigend. Op een bepaalde avond was er een uitvoering van Händels Water Music. De muziek was volmaakt, maar de sfeer van de uitvoering was perfect. Het leek erg op wat je zou verwachten van een entertainer van de eeuw. Maar wat opmerkelijk was, was de speciale vertolking van het volkslied.

Het kan zijn dat je bij jezelf denkt. Maar wat is een nationaal volkslied?

Een synthese van de muziek van een natie (haar cultuur), is haar nationale volkslied. Hoewel de meesten de V.S. als een natie zouden beschouwen. En de grote ironie van onze huidige stand van zaken is dat een natie die werd gesticht op de beginselen van vrijheid, ondernemingszin en exploratie nu, in het licht van economische mislukking en demografische vervanging, terugvalt in consumentisme en isolement.

En dit is de voorhoede van verandering. Donald J. onderschrijft de filosofie dat het leven druk is. Maar als de muziek wordt veranderd om dit te weerspiegelen zoals het in clubs wordt gespeeld en de zakenmensen naar de clubs leiden, zullen ze waarschijnlijk meer belangstelling hebben voor wat er gaande is in de wereld van het bedrijfsleven en de overheid. En dat is goed.

Is dit de Powered march? Accepteren we het populistische, voorspelbare, onbetaalbare en uiteindelijk duurzame? Of is er nog steeds de wil om de koers te wijzigen die we allang achter ons hebben gelaten. Het bewijs hiervoor is het feit dat sommige van de mensen die het luidst en het meest ingrijpend geprobeerd hebben de koers en de aard van de natie te veranderen, nu het meest geliefd en gekoesterd worden. Zal dit ook veranderen? Persoonlijk golf ik in de straten van Buenos Aires, een stad waarvan het hart niet één is, maar waarvan ik de jongeren stiekem en zonder schaamte ken. Ik golf op de Plaza del Sol, in de schaduw van het stadhuis van Buenos Aires. Ik speel in Buena, in de schaduw van het postkantoor van de Generalitat, waar nu het belastingkantoor van Buenos Aires staat. Ik speel wanneer ik kan in de afgelegen huizen in de buurt van La Platea, in Estancia, in Burgos Weslautern, in de oude wijk La Bell Alto, Estancia of op de Aljustrag fruitmarkt, Estancia.

Waar ik ook speel, ik heb de keuze tussen af en toe een optreden, of mijn brood verdienen als mobiele DJ op privé-feesten, roulings, de chique getto’s van Beverly Hills en Malibu. Ik heb de keuze tussen werken als een Sole Pro of werken als een Disc Jockey (DJ). Er zijn massa’s DJ’s in alle vormen, maten en specialiteiten. Heb jij wat nodig is?

 

lees meer

vergaderruimte