bureaugevechten

Promotiefilm maken

Een bureau als Rotterdam_stories kan ervoor zorgen dat u als oprichter alle benodigde munitie heeft om uw bedrijf verder te laten groeien zoals met een promotiefilm.

Nogmaals, u kunt de volledig gratis beschikbare middelen zien die wij aanbieden. Daarnaast kunt u ook onze lopende projecten voor u zien. Of u nu op zoek bent naar een muziekvideo of een video van onze RudyVanHoes of een fotoverhaal van onze stagiaire Elisabeth u bent op de juiste plaats! Naast dat alles hebben we ook nog zeenés op de agenda staan. Een daarvan is de documentaire over de gebeurtenissen tijdens #artBrussels2017 en we plannen een sketch tijdens onze reel met de solozangeressen en topless danseressen van Rotterdam_stories . Laat ons weten wat je van deze gratis middelen vindt. Bedankt voor uw tijd en we hopen dat u geniet van het zien van onze video’s!

Hallo daar! In uw dromen is Rotterdam een slagveld dat doet denken aan de SWFront met zeehavens, kleine stadjes of veel gebouwen van Nederland. Ziet u deze beelden als u droomt of zegt het moment tot nu toe meer over Rotterdam?

Ten eerste wil ik zeggen dat ik nog nooit in Rotterdam ben geweest en dus nog nooit zo’n exacte weergave van onze stad heb gezien. Ik was zo geboeid dat ik vergat het woord “waarschijnlijk” in de tweede zin te gebruiken. Ten tweede denk ik dat de stad volledig herbouwd is na de late jaren 1890. Er waren natuurlijk ruïnes overgebleven na WO I en WO II. Hier begint het centrum van de stad vorm te krijgen. Alles is op zijn plaats en perfect, behalve dat gebruikelijke “blije gezicht” dat we allemaal hebben als we weer een foto zien. Hoewel ik nog nooit in Rotterdam ben geweest, heb ik het gevoel dat ik het met mijn eigen ogen moest zien.

Ik hou van graffiti! In Rotterdam bestond graffiti al voor Radio Rotterdam, als een expressiemiddel dat door mensen werd gebruikt om zich uit te drukken.

Je gaat beter als je klanten in Europa zijn, want de meeste graffiti die ik zag was in Europa. Er zijn namelijk nog veel graffitikunstenaars die in Rotterdam wonen. De meesten van hen zijn er geboren en getogen en ze hebben nog steeds één ding gemeen. Ze willen je kaarten echt bekrassen.

Als je naar België of Frankrijk gaat zul je kleinere grijze gebieden vinden waar graffiti…

Ik ben geobsedeerd door geschiedenis. Mijn favorieten zijn plaatsen die beroemd waren voor WOI. Het is krankzinnig. Benoit Maziere (1694-1742) heeft zijn eigen straat in de Molenbeek buurt! Door de ruime parallax lijkt graffiti veel op afbeeldingen in schilderijen. De locatie van de muren op de foto’s zijn eigenlijk mijn voorstel van hoe die plaatsen er vroeger uitzagen en iets dat ik deed toen ik naar Nederland werd gestuurd door het Consulaat-Generaal van Japan.

Een bekende gebeurtenis die ik altijd al wilde fotograferen – en waarvoor ik zelf ook belangstelling had – is de kunsttentoonstelling die in 1924 in Rotterdam plaatsvond. Hoewel het lang geleden is, heb ik het gevoel dat het nog steeds een speciale plaats voor me inneemt.

Een beroemd zomerevenement voor kunstliefhebbers (architectuur, schilderkunst, muziek, schilderkunst) is aan de gang en ik hou er elke minuut van!

Disneyland is geboren in Rotterdam en is het onderzoekscentrum voor nieuwe attracties.

Disney is zelfs meer geïnteresseerd in het fotograferen van hun parken. Ze zijn op zoek naar nieuwe verrassingen!

In Rotterdam worden onze theaterproducties opgevoerd door werkende acteurs en muzikanten. Ik wou dat we de enige stad ter wereld waren, maar vroeg of laat zal Disney ons vinden…

“Rotterdam is net als elke andere zonovergoten stad:. Ja, er zijn mensen, maar die hebben één ding gemeen: ze houden van grappen, spelen en vechten. . Laten we het daar maar bij laten”: Heinz-Fabian Melczer Omdat zo weinig vrienden weten dat ik deze blog over een grappig onderwerp heb geschreven, dacht ik het ze te vertellen. Het maakte de middag vol gelach! Morgen organiseer ik in Rotterdam een filmfestival voor kunstenaars, filmmakers en hen die Rotterdam een warm hart toedragen. Creativiteit bloeit in deze kleine Europese stad, samen met vakmanschap, cultuur en architectuur. Daarnaast is de dagelijkse routine vol plekken om te eten, te drinken of te liggen of te slapen: de stad is bespot en opnieuw bedacht, wie weet!